Na de Dam..

Afgelopen woensdag liep ik voor het eerst weer een klein stukje bij AV Atos, en dat ging opzich weer lekker. Vrijdag wilde ik een iets langere, rustige mini-duurloop doen om te kijken hoe de beentjes zich hielden met iets meer snelheid en iets meer kilometers. Doordat er een collega belde met een serieus probleem, en hier meer tijd in ging zitten dan gehoopt (Lees: Om 22:00 uur stond er nog een collega bij me thuis om wat spullen op te halen), kon deze helaas niet doorgaan.

Zaterdag’s is bij ons altijd een drukke dag met boodschappen, zwemles, frans overhoren etc, en ik ‘s avonds ook nog een uit gepland had staan, werd ook deze dag een rustdag.

Zaterdagavond was erg gezellig, Escape Room en daarna een hapje eten bij Meat&Co, door wat miscommunicatie stonden er opeens 5 Tomahawks op tafel…

Best stukje vlees

 

Deze bleek zondagavond toen ik eindelijk tijd had gevonden om m’n hardloopschoenen weer aan te trekken nog steeds zwaar op de maag te liggen. Na het inlopen heb ik tweemaal een versnelling gedaan en na de 2de was de maag dusdanig in de war, dat ik al boerend en met veel maaggeborrel teruggelopen ben. Wat opzich ook wel weer goed was, want het werd toch sneller donker dan ik dacht. Volgende keer echt verlichting mee.

Strava Linkje: https://www.strava.com/activities/1200081211

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.