Maart roert z’n staart

Een oud gezegde maar helaas waar. Waar er in februari nog genoeg mooie dagen waren (waarop ik natuurlijk niet kon fietsen want, werk, huishoudbeurs en al dat soort zaken) is het in maart qua weer nou niet echt heel geweldig, om het maar eens netjes uit te drukken.

De eerste 10 dagen van maart in totaal zo’n 160km binnen gefietst, en een primeur. Een lekke band ..binnen. Hier bleef het helaas niet bij, tot nu toe 3 lekke banden binnen en opeens een “tik” in m’n wiel.

Fietsen we dan ook nog buiten vraag je je misschien af. Jazeker, 23 maart de Joep Zoetemelk toertocht in Leiden en omgeving en 24 maart de lentetocht in Vorden van de VRTC. De eerste met een aantal teamleden van mijn HomeRide Team en in Vorden met vrouwlief, zusje en een collega.

Ook heb ik in Maart twee emballageactie bedragen op kunnen halen, Bij AH Geertgroteplein werd het geweldige bedrag €251,40 in de ton gedaan, en bij AH Hoefplan €173,50. Een geweldig bedrag! Tevens werd bekend dat we in juni in shirts van AGU rondfietsen en we zijn momenteel druk bezig om hiervoor een aantal sponsoren te werven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.