Januari 2019

18,5 Uur, 488Km. Hiervan het meeste binnen gefietst maar ook een aantal buitenritjes. 2 Buitenritten werden gecanceld vanwege afspraken die tussendoor kwamen, zo hebben we sinds kort een nieuw bed en dat is ook wel wat waard. Ik slaap in ieder geval een stuk lekkerder 🙂 Qua kilometers zit ik redelijk op de streef afstand, dit jaar wil ik 6000 Km fietsen, wat betekend dat er gemiddeld elke maand 500 Km gehaald moet gaan worden

Als ik m’n Strava Log bekijk zie ik dat qua kilometers en uren een mooie stijgende lijn in zit, en ik merk bij mezelf dat waar voorheen een uur op Zwift echt de max was, ik nu bij een training van 1,5 uur het gevoel heb dat ik nog wel even door kan, al moet ik dan wel even gaan zoeken naar iets van chamoise cream aangezien het zweet (want dat doe je geheid) zo de zeem in loopt en dat merk ik wel. Dit gaat irriteren en maakt het trainen minder.

Plannen voor februari? Aankomende zondag (3 Februari) start ik rond 7 uur in Leeuwarden aan de Winter 11 Steden Fietstocht, qua temperatuur schijnt het de betere kant op te gaan en neerslag lijkt ook tot een minimum beperkt te worden, ik heb dus goede hoop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.