Ingeschreven voor de Winter 11 Steden Fietstocht!

Maandagochtend, 9uur45, browser open, bankreader naast me en kijkend naar het aftellen tot 10 uur drink ik nog een paar slokken koffie en beantwoord een mailtje.. 9uur 52, ik refresh de pagina en zie dat het inschrijfformulier live is.

Met een minuut of 5 ben ik ingeschreven, heb betaald en heb ook het bevestigingsmailtje binnen, ik ben er bij!

Beste deelnemer aan de Winterfiets 11- of 7-Steden,

Gefeliciteerd, je aanmelding is in goede orde ontvangen en onder voorbehoud van tijdige betaling, hierbij bevestigd.

Kort daarna bleek de server die de inschrijvingen moest afhandelen het het niet meer aan te kunnen en er ontstond wat paniek op de Facebookpagina van de organisatie, ondertussen moet dat opgelost zijn en hebben we nog 74 dagen om ons voor te bereiden op wat waarschijnlijk een koude tocht word. Ik ben er sinds afgelopen zomer van overtuigd dat de extreme zomer er ook voor zorgt dat we een extreme winter krijgen.

Komende tijden wil ik dus geregeld buiten fietsen om aan de temperaturen te wennen en de omstandigheden op de weg, ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.