HM – Training – Week 8

Deze week is voor mij toch nog wel een dingetje, de 21ste november is mijn oudste dochter geboren en dat heeft toch altijd wel zijn weerslag in hoe ik me voel.

Maandagavond was ik klaar voor de dag en niks meer gedaan, dinsdag was m’n vader op bezoek en woensdag ben ik voor het eerst sinds tijden weer naar de baan gegaan voor een DTC Training. Ik vond het maar wat koud en kon ‘s avonds ook niet echt meer warm worden. Ben bang dat dit zijn weerslag heeft gehad in de rest van de week.

Stravalinkje: https://www.strava.com/activities/1292799999

Na de DTC Training ook niet meer gelopen 🙁

Wel heb ik dinsdag gekeken voor een racefiets en hier de aanbetaling voor gedaan en afgelopen zondag opgehaald en mijn schoenen voorzien van de juiste plaatjes zodat deze ook vastclicken in m’n click pedalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.