Heen en weer naar Arnhem

Afgelopen zaterdag zijn we samen naar Mantel in Arnhem gefietst, m’n zus was daar om een smarttrainer uit te zoeken en wij wilden wel eens in een grote fietszaak rondneuzen, aangezien het water laag stond waren er een aantal pontjes uit de vaart genomen en daardoor kozen wij een veilige, zij het iets langere route, zonder pontjes.

Aangekomen bij Mantel genoten van een paar bakkies koffie en met de gedachten om kort nadat we weer op de fiets gestapt waren een hapje te gaan eten (Het was 13uur geweest) vol goede moed weer aan de terugweg begonnen.

De route die ik gemaakt had via de routeplanner van de fietsbond mijd echter dorpskernen en de grotere wegen, en pas om 15uur 30 vonden we een bordje die ons wees naar een plek waar we een hapje konden eten.

Met nog een kilometer of 15 te gaan was Hatice eigenlijk wel klaar met fietsen, ze had er toen al ruim 80 kilometer opzitten wat voor haar doen ontzettend ver is. Na wat strekken van de benen zijn we uiteindelijk verder gegaan, en eenmaal terug bleek dat ze d’r eerste “Century Ride” had gedaan, iets om trots op te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.