sponsortocht//homeride

Wie heeft het vroeger niet gedaan? Rondjes rennen nadat je al je ooms, tantes, opa, oma, bekenden en vrienden langs was geweest om te vragen of ze een dubbeltje wilde geven per rondje, en als je dan eindelijk na een half uur met een zwetend lichaam op de grond instorte omdat je alles gegeven had en je samen met als je schoolgenootjes een leuk bedrag opgehaald had.

Zoiets wil ik ook gaan doen, als ludieke manier om donaties op te halen voor de homeride, die dit jaar uitgesteld is naar volgend jaar. De homeride is de sponsortocht waar ik voor de 3de keer aan ga meedoen, welke er (mede) voor zorgt dat Ronald McDonaldhuizen kunnen blijven bestaan zodat ouders hierdoor dicht bij hun zieke kind kunnen zijn

Hoe wil ik dit doen?

Simpel, ik ga 12 uur fietsen en per gefietste kilometer sponsor je me met een cent, 5-, 10- 20-, 50 cent en als je heel gek wilt doen met een hele euro.

Als ik 100km fiets en je sponsort me met 1 cent per kilometer krijg ik dus een hele euro van je, op deze manier vraag ik niet gelijk of je 50 euro wil doneren en kan iedereen me helpen

Maar Martijn, hoe weten we hoeveel kilometer je gefietst hebt?

Simpel, op m’n fiets heb ik een fietscomputer zitten, die registreert waar ik gefietst hebt en hoeveel kilometers totaal, deze gegevens zal ik uiteraard delen met je.

Als je me wilt sponsoren, laat het je me even weten?